Snickare Stockholm 

Behöver du hjälp av en yrkesstolt och kompetent snickare i Stockholm? Då har du hittat till helt rätt företag! Vi på DTR Gruppen besitter en bred personalstyrka innehållandes bland annat snickare i Stockholm.

Ta hjälp av en duktig snickare i Stockholm

Att du ska få hjälp av en duktig snickare är något vi på DTR Gruppen prioriterar, oavsett hur stort eller litet ditt projekt än må vara. Om du är på jakt efter en kompetent och serviceinriktad snickare som alltid sätter kundens behov i fokus, är vi rätt samarbetspartner för dig. 

Vi är ett familjeföretag som fokuserar på god kommunikation, personlig service och förstklassigt utförande. För oss finns det inga utmaningar som är för små eller för stora. Vi utför det mesta inom bygg och har bland annat möjlighet att hjälpa dig med renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader, plattsättningar och badrumsrenoveringar för att bara nämna några av våra affärsområden.

När du väljer att anlita oss på DTR Gruppen kan du känna dig trygg med att vi tar ansvar och hjälper dig genom hela processen, från planering till slutresultat. Ring oss direkt på 08-600 09 90 eller fyll i kontaktformuläret längre ner på denna sida för att komma i kontakt med någon av våra kompetenta och trevligare snickare direkt.

Fördelar med att anlita DTR Gruppen 

En av våra främsta styrkor är att vi har en omfattande personalstyrka som besitter både stort engagemang och djup kunskap. Vår personalstyrka innefattar nämligen allt ifrån egna plattsättare och VVS-installatörer till elektriker, finsnickare och städare, vilket gör att du kan känna dig trygg med renoveringen. Alla våra anställda innehar självklart alla nödvändiga certifieringar inom respektive område, vilket säkerställer att arbetet sker enligt gällande branschregler. 

Något annat som våra kunder brukar uppskatta är att vi har möjlighet att bidra med ett stort stöd genom hela processen, ändå från planeringsstadiet till slutbesiktning. Om det är något som vi lärt oss under våra 15 år inom branschen, så är det att hitta praktiska lösningar som kunderna inte har tänkt på tidigare.

Vår kompetenta personal har också möjlighet att vägleda dig genom svåra val, oavsett om det gäller frågor som rör materialval, utförande eller vad som helst däremellan.

När du väljer att anlita någon av våra kompetenta snickare kan du vara säker på att de:

· Är yrkesstolta

· Besitter djup kunskap

· Är flexibla

· Innehar nödvändiga certifieringar

· Är prisvärda

Kontakta oss redan idag

Som du märker finns det många fördelar med att ta hjälp av våra snickare i Stockholm. Vår trevliga och kompetenta personal står redo att hjälpa just dig med vilka byggutmaningar du än står inför! 

Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning om just er situation. Vi återkommer alltid inom 24 timmar och gör därefter allt för att arbetet ska vara så snabbt och smärtfritt som möjligt, från start till mål.

Vi arbetar inom flertalet kommuner och tätorter i Stockholm: