Snickare Nacka 

Letar du efter en lokal snickare i Nacka? Hos oss på DTR Gruppen hittar du en bred och kompetent personalstyrka innehållandes snickare i Nackaområdet. För våra engagerade medarbetare är ingen snickeriutmaning för stor eller för liten!

Din hantverkare i Nacka 

DTR Gruppen är ett familjeföretag som grundades år 2004. Ända sedan dess har vi haft förstklassig service och exceptionellt utförda arbeten som huvudfokus. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg genom hela processen, från början till mål. Är detta något som även du värdesätter, är DTR Gruppen rätt samarbetspartner för just dig!

Arbetets storlek eller komplexitet spelar mindre roll för oss, vi ger alltid 100% och levererar ett förstklassigt resultat. När du väljer att ta hjälp av oss kan du vara säker på att du får hjälp av en snickare som innehar alla nödvändiga certifieringar, samt mångårig erfarenhet. Ring oss direkt på 08-600 09 90 eller fyll i vårt kontaktformulär för att snabbt få personlig kontakt med en snickare i Nacka. 

Ytterligare en stor fördel med att anlita oss på DTR Gruppen, är att vi har en stor personalstyrka. Oavsett om du önskar hjälp av en plattsättare, VVS-installatörer, elektriker eller finsnickare har vi möjlighet att stå till tjänst. Det finns nästan ingenting som vi inte klarar av.

Arbeten som vi utför är bland annat: 

· Renoveringar

· Tillbyggnader

· Altanbygge

· Garagebygge

· Dräneringar

· Badrumsrenoveringar

· Bygge av Attefallshus

· Plattsättningar

· Montering av kök

· Kakelsättning

Hantverksarbeten som passar dig

Som ett familjeföretag vet vi hur viktigt det är med god kommunikation och personlig service. Du blir därför alltid tilldelad en kontaktperson som är på plats hos er och kan svara på era funderingar genom processen. Något som många kunder också brukar uppskatta är att våra hantverkare ofta kommer med effektiva lösningar som sparar dig både tid och pengar.

Så här säger en av våra kunder om oss: 

”Resultatet av badrumsrenoveringen i vår lägenhet i Stockholm var över förväntan. Snabbt och smidigt gick hela projektet. Från början till slut. Rekommenderas varmt!”

Kontakta oss redan idag för att få hjälp eller rådgivning omgående. Du når oss på direkt på 08-600 09 90, alternativt via kontaktformuläret nedan. Vid förfrågningar via vårt kontaktformulär svarar vi alltid inom 24 timmar och gör sedan allt för att du ska få hjälp så snabbt och smidigt som möjligt genom hela processen!

Vi arbetar inom flertalet kommuner och tätorter i Stockholm: