Snickare Hässelby

Letar du efter en lokal snickare i Hässelby? I så fall har du kommit helt rätt! På DTR Gruppen har vi en stor personalstyrka som bland annat består av kunniga snickare i Hässelby.  

Din lokala snickare i Hässelby

Ända sedan vi startade vårt familjeföretag år 2004 har vi fokuserat på att tillhandahålla god kommunikation, personlig service och byggtjänster med förstklassigt utförande till våra kunder. Om du värdesätter detta och letar efter en snickare i Hässelby, är vi på DTR Gruppen rätt partner för dig! 

När du väljer att ta hjälp av oss kan du vara säker på att du får hjälp av en snickare som innehar alla nödvändiga certifieringar, samt mångårig erfarenhet. Vilken typ av byggarbete eller vilken omfattning det gäller spelar mindre roll, vi sätter alltid dina behov i centrum. Ring oss direkt på 08-600 09 90 eller fyll i kontaktformuläret längre ner för att komma i kontakt med en snickare i Hässelby. 

Bland vår stora personalstyrka hittar du ifrån plattsättare och VVS-installatörer till elektriker, finsnickare och städare, vilket gör att du kan vara säker på att arbetet utförs på bästa möjliga sätt.

När du begär hjälp från någon av våra meriterade snickare kan du vara säker på att de:

· Är yrkesstolta

· Besitter djup kunskap

· Är flexibla

· Innehar nödvändiga certifieringar

· Är prisvärda

Kontakta oss idag

Vi åtar oss i princip alla typer av byggjobb och hos oss finns alltid skickliga snickare som står redo att hjälpa dig. Kontakta oss redan idag på 08-600 09 90 för att få hjälp eller rådgivning omgående. Vid inskickade förfrågningar via vårt kontaktformulär svarar vi alltid inom 24 timmar och gör sedan allt för att du ska få hjälp så snabbt och smidigt som möjligt genom hela processen!

Vi arbetar inom flertalet kommuner och tätorter i Stockholm: