Badrumsrenovering Stockholm

Sedan 2004 har vi utfört badrumsrenovering åt en mängd nöjda kunder i Stockholm. Då vi på DTR-gruppen nästan uteslutande arbetar med stambyten och badrumsrenovering Stockholm vågar vi kalla oss experter på området.

Bra planering ger ett bra badrum

När vi sätter oss ner med dig för att göra planeringen går vi dels igenom dina önskemål gällande utrustning och vilken stil du vill ha. Vi försöker också optimera det tillgängliga utrymmet och hitta smarta lösningar som ger dig ett praktiskt, lättstädat badrum med gott om förvaring så att varje kvadratcentimeter utnyttjas maximalt. Vid badrumsrenovering rekommenderar vi också att du tänker igenom om du vill ha extrautrustning såsom golvvärme och infälld belysning. Den sortens tillägg ger dig inte bara ett trivsammare badrum utan höjer även värdet på din bostad. Kostnaden för att välja högklassiga material och bekväma lösningar brukar betala sig med råge - både i din vardag och om du senare skulle vilja sälja din bostad.

Totalentreprenad

När du väl har valt material och utförande tar vi hand om resten. Vi tar helhetsansvar för din badrumsrenovering och du får en enda kontaktperson som är ansvarig för projektet och håller dig uppdaterad om framstegen. Då vi har egna plattsättare, VVS-montörer, elektriker, finsnickare, målare och städare kan vi lätt koordinera arbetet så att det går snabbt, smidigt och allt blir perfekt utfört.

Alla våra hantverkare har lång erfarenhet, gedigna yrkeskunskaper och alla de certifieringar som krävs för respektive yrkesgrupp. Vi är certifierade av Byggkeramikrådet, vilket är en garanti för dig som kund att du får ett badrum som är utfört enligt gällande branschregler.

Välkommen till DTR-gruppen när du vill få en riktigt bra badrumsrenovering i Stockholm, du når oss på 08-600 09 90 eller via kontaktformuläret nedan!

Vi arbetar inom flertalet kommuner och tätorter i Stockholm: