Badrumsrenovering Enskede

Önskar du att genomföra en badrumsrenovering i Enskede? Då har du hamnat helt rätt! Ända sedan vi startade vår verksamhet år 2004 har vi genomfört flertalet lyckade badrumsrenoveringar i Enskede!

Badrumsrenoveringar enligt dina behov

DTR Gruppen är ett familjeföretag med god kommunikation, en strävan efter perfektion och personlig service i fokus. Vi sätter alltid kundens önskemål i centrum och hjälper dig att uppfylla just din badrumsdröm – hur liten eller stor den än må vara!

En stor fördel med att anlita oss är att vi innehar en egen personalstyrka bestående av plattsättare, VVS-installatörer, elektriker, finsnickare och städare, vilket gör att du kan känna dig bekväm med att arbetet utförs på ett professionellt sätt. Samtliga av våra anställda är certifierade enligt respektive områden, så att du garanterat får ett badrum enligt gällande branschregler.

Då vi besitter en djup kunskap om badrumsrenoveringar hjälper vi dig gärna genom hela processen, från planering till färdigt badrum. Om det är något som vi lärt oss under alla dessa år är det hur man kan använda ytorna på bästa sätt. Vi kan således komma med praktiska lösningar som gör att varje centimeter av badrummet kommer till maximal användning!

Med oss som enda kontaktpunkt för din badrumsrenovering i Enskede blir det enkelt för dig att få information om framstegen genom hela projektet. 

Din badrumsrenovering steg-för-steg 

Det första steget vid en renovering av badrummet, är att du som potentiell kund tar kontakt med oss. Tillsammans bestämmer vi en tid för ett hembesök, under vilket vi får möjlighet att se vilka förutsättningar som råder samtidigt som vi får möjlighet att höra om er vision.

Om besöket känns bra och ni vill fortsätta med samarbetet, bokar vi gärna in en ny tid där vi hjälper er med planeringen av badrummet. Vid behov kan vi även komma med tips och råd om olika materialval, planlösningar och liknande. Utifrån detta erhåller ni en kostnadsfri offert.

Väljer ni att acceptera offerten blir ni tilldelade en kontaktperson som kommer att vara ansvariga för renoveringen. Tillsammans med er bestämmer vi sedan en starttid för renoveringen och inom en snar framtid har du sedan ett nytt, fräscht badrum enligt dina önskemål!

Kontakta oss redan idag – vi hjälper till att förverkliga din badrumsdröm i Enskede!

Vi arbetar inom flertalet kommuner och tätorter i Stockholm: