Badrumsrenovering Årsta 

Har du sökt efter badrumsrenovering Årsta? Då har du hittat till helt rätt företag! Sedan vi på DTR Gruppen startade vår verksamhet för drygt 15 år sedan har vi genomfört flertalet lyckade badrumsrenoveringar i Årsta!

Vi uppfyller dina badrumsdrömmar 

DTR Gruppen är ett familjeföretag där god kommunikation, personlig service och exceptionellt utförande står i fokus. För oss är inga utmaningar för stora, utan vi sätter alltid dina önskemål i fokus och uppfyller just din badrumsdröm – oavsett hur stor eller liten den än må vara! 

En av våra största styrkor är att vi besitter en bred personalstyrka med ett stort engagemang och djup kunskap. Vi innehar nämligen egna plattsättare, VVS-installatörer, elektriker, finsnickare och städare, så att du ska kunna känna dig trygg med renoveringen. Alla våra anställda innehar självklart alla nödvändiga certifieringar inom respektive område, vilket säkerställer att arbetet sker enligt gällande branschregler.

Något annat som våra kunder brukar uppskatta är att vi har möjlighet att hjälpa dem genom hela processen – från planeringsstadiet till färdigt badrum. Vi hjälper dig gärna att planera badrummets utformning och kommer även med praktiska lösningar som gör att det begränsade utrymmet används på bästa möjliga sätt. Hur litet ditt badrum än må vara.

Vår kompetenta personal har också möjlighet att vägleda dig genom svåra val, oavsett om det gäller frågor som rör materialval eller var handfatet ska placeras.  

Fördelar med att anlita DTR Gruppen:

· Yrkesstolta

· Flexibla

· Prisvärda

· Bred personalstyrka

· Lokala

Kontakta oss redan idag

Som du märker finns det många fördelar med att anlita oss på DTR Gruppen för din badrumsrenovering i Årsta. Vår trevliga och kompetenta personal står redo att hjälpa just dig att förverkliga din badrumsdröm!

Kontakta oss idag för en kostnadsfri rådgivning om er situation. Vi återkopplar alltid inom 24 timmar och gör därefter allt för att er renovering ska vara så snabb och smärtfri som möjligt, från start till mål.

Vi arbetar inom flertalet kommuner och tätorter i Stockholm: