Badrumsrenovering Hässelby

Letar du efter någon som kan hjälpa dig med en badrumsrenovering i Hässelby? I så fall har du hittat till helt rätt företag! DTR Gruppen är ett familjeföretag med lokal kännedom och stor yrkesskicklighet. Genom åren har vi genomfört flertalet lyckade badrumsrenoveringar i Hässelby. 

Badrumsrenoveringar enligt dina behov 

Att anlita ett familjeföretag som DTR Gruppen innebär många fördelar för dig som kund. Vår goda kommunikation, yrkesstolthet och flexibilitet är dock några utav de fördelar som våra kunder brukar bemärka lite extra.

En badrumsrenovering är bland det bästa du kan göra för din bostad. Dels på grund av att du får en ökad levnadsstandard, men också för att värdet på ditt hem ökar. Hos oss står alltid kunden i fokus och det finns ingen utmaning som är för liten eller för stor för DTR Gruppen. Vi förverkligar din badrumsrenovering!

När du anlitar oss på kan du vara säker på att renoveringen utförs enligt alla gällande branschregler. Vi innehar egna plattsättare, VVS-installatörer, elektriker, finsnickare och städare som alla har mångårig erfarenhet och nödvändiga certifieringar. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt. 

Att du har möjlighet att få gedigen hjälp genom hela processen är något annat som brukar uppskattas av våra kunder. Vi bistår dig gärna redan från planeringsstadiet och har möjlighet att komma med praktiska lösningar som du kanske inte tänkt på tidigare. Lösningar som gör att varje centimeter av badrummet utnyttjas på bästa sätt.

Effektiva badrumsrenoveringar

För att kunna genomföra en effektiv badrumsrenovering är nämligen god planering a och o. Det är något som gör att ditt badrum känns både större och mer välkomnande. Speciellt om badrummet är väldigt litet.  

Kontakta oss idag för en kostnadsfri rådgivning om er situation. Vi återkopplar alltid inom 24 timmar och gör därefter allt för att er renovering ska vara så snabb och smärtfri som möjligt, från start till mål.

Vi arbetar inom flertalet kommuner och tätorter i Stockholm: