Tillbyggnad Stockholm

Är du i behov av mer plats i hemmet och därav får i tankar på att genomföra en tillbyggnation? I så fall har du hamnat helt rätt! Vi på DTR Gruppen är byggexperter och hjälper dig gärna med en tillbyggnad i Stockholm. 

Din expert på tillbyggnader i Stockholm 

Att välja en trygg och kompetent partner är viktigt vid alla typer av byggnationer, men kanske extra viktigt vid tillbyggnationer. På DTR Gruppen arbetar vi hårt för att vara förstahandsvalet när det kommer till just tillbyggnader i Stockholmsområdet. Detta gör vi genom att sätta personlig service, flexibilitet och yrkesstolthet i fokus.

Som familjeföretag är vi väl medvetna om hur viktigt det är med god kommunikation och möjligheten att anpassa sig efter dina behov. Vi hjälper dig därför genom hela arbetsprocessen – från planeringsstadiet till ritning och design, samt materialval och byggnation. Vi nöjer oss inte förens vi nått ett färdigt resultat som du är 100% nöjd med!

Vi bygger från grunden

En av våra största styrkor är vår kompetenta och breda personalstyrka innehållandes allt ifrån plattsättare och VVS-installatörer till elektriker och finsnickare. Vårt kunniga team har möjlighet att hjälpa dig med alla typer av tillbyggnationer, oavsett om det handlar om mindre uthus, garage eller större tillbyggnader till villor eller fritidshus. För oss är inget arbete för stort eller för litet.

Genom att kunna erbjuda våra kunder totalentreprenad underlättar vi för dig som kund och tar ett helhetsansvar över hela projektet. Du blir tilldelad en dedikerad kontaktperson som finns på plats genom hela tillbyggnationen. En person som du alltid kan kontakta med eventuella frågor eller funderingar.

Att erbjuda totalentreprenad underlättar däremot inte endast kommunikationen, utan det gör också att slutresultatet blir bättre. Vi har nämligen kontroll över samtliga av byggprocessens perspektiv, vilket innebär att vi kan säkerställa att bygger håller samma förstklassiga kvalitet rakt igenom.  

Kontakta oss redan idag för att få hjälp eller rådgivning om just din situation. Du når oss på direkt på 08-600 09 90, samt via kontaktformuläret nedan. Vid förfrågningar via vårt kontaktformulär svarar vi alltid inom 24 timmar och gör sedan allt för att du ska få hjälp så snabbt och smidigt som möjligt genom hela processen!

Vi arbetar inom flertalet kommuner och tätorter i Stockholm: