Tillbyggnad Danderyd 

Letar du efter någon som har möjlighet att hjälpa dig med en tillbyggnad i Danderyd? Vi på DTR Gruppen har genom åren fått chansen att utföra flertalet lyckade tillbyggnationer i Danderyd och vår skickliga personal står nu redo att hjälpa just dig!

Vi bygger från grunden

Oavsett hur stor eller hur liten din kommande tillbyggnation planeras bli, gäller det att välja en kompetent samarbetspartner. På DTR Gruppen strävar vi efter att vara det självklara valet för de som vill göra en tillbyggnad i Danderyd. Detta gör vi genom att ge våra kunder personlig service och förstklassigt resultat!

En av våra största styrkor är att vi erbjuder våra kunder totalentreprenad, vilket med andra ord innebär att vi bygger från grunden och tar ett helhetsansvar över hela processen. Vi hjälper dig med allt ifrån planering och ritning till design, materialval och byggande.  

Fördelarna med detta är många men framförallt innebär det att du som kund ges full insikt i det arbete som sker. Du blir tilldelad en dedikerad kontaktperson med möjligheten att svara alla dina frågor. Det gör också att vi kan säkerställa samma höga kvalitet genom hela byggprocessen.  

Dina lokala hjältar

Trots att vi är ett familjeföretag innehar vi en stor och engagerad personalstyrka som står redo att förverkliga just dina drömmar. Hos oss arbetar bland annat plattsättare, VVS-installatörer, elektriker och finsnickare.  

Synonymt för hela vårt team är att samtliga innehar ett stort engagemang, mångårig erfarenhet och alla nödvändiga certifikat för respektive yrkesgrupp. Våra hantverkare står redo att hjälpa dig med alla typer av tillbyggnationer, oavsett om du önskar ett mindre uthus, garage eller en större tillbyggnad till villa eller fritidshus.  

Tveka inte på att kontakta oss redan idag om du behöver hjälp eller rådgivning angående din tilltänkta tillbyggnad i Danderyd. Vår kunniga och entusiastiska personal står redo att förverkliga dina drömmar. Du kommer snabbt i kontakt med oss på 08-600 09 90 90 eller via kontaktformuläret nedan.

Vi arbetar inom flertalet kommuner och tätorter i Stockholm: