Tillbyggnad Täby

Har du sökt efter tillbyggnad Täby? Då har du hittat till helt rätt företag! Sedan vi startade vårt familjeföretag för drygt 15 år sedan har vi nämligen fått äran att genomföra flertalet tillbyggnationer i Täby.  

Experter på tillbyggnationer 

Oavsett storleken på din tänkta tillbyggnation är det viktigt att välja en pålitlig samarbetspartner. Genom att lägga stor vikt vid personlig service, flexibilitet och yrkesstolthet strävar vi på DTR Gruppen efter att vara det självklara valet när det kommer till tillbyggnationer i Täby.

Att vi är ett familjeföretag med en kompetent och bred medarbetarstyrka ser vi som vår allra största tillgång. Hos oss arbetar såväl plattsättare och VVS-installatörer som elektriker och finsnickare. Medarbetare som är väl medvetna om hur viktigt det är med god kommunikation och stort yrkeskunnande.

Vårt team besitter stor yrkesstolthet och kan hjälpa dig med alla typer av tillbyggnationer, oavsett om det gäller ett mindre uthus, garage eller större tillbyggnader till villor eller fritidshus.

Professionell hjälp genom hela processen

Genom att erbjuda våra kunder totalentreprenad tar vi ett helhetsansvar över projektet, vilket innebär att du får professionell hjälp genom hela processen. Vi hjälper dig med allt ifrån planering och ritning till design, materialval och byggande. DTR Gruppen nöjer sig inte förens vi kommit fram till en tillbyggnation som du är helt nöjd med!

Andra fördelar med att erbjuda våra kunder totalentreprenad är att du blir tilldelad en dedikerad kontaktperson. Med andra ord en person som kommer att vara på plats under hela bygget och som har möjlighet att svara på alla dina frågor eller funderingar.

Det innebär också att vi kan säkerställa att samtliga aspekter av byggprocessen genomförs med samma höga kvalitet. Oavsett projektets storlek! 

Tveka inte på att kontakta oss redan idag om du behöver hjälp eller rådgivning angående din tilltänkta tillbyggnad i Täby. Vår kunniga och engagerade personal står redo att förverkliga dina drömmar. Du kommer snabbt i kontakt med oss på 08-600 09 90 eller via kontaktformuläret nedan.

Vi arbetar inom flertalet kommuner och tätorter i Stockholm: