Snickare Danderyd

Är du i behov av att få hjälp av en lokal snickare i Danderyd? Vi på DTR Gruppen besitter en stor personalstyrka som står redo att hjälpa dig med alla typer av byggarbeten i Danderyd, oavsett hur stort eller litet det än må vara! 

Vi hjälper dig med alla byggarbeten

DTR Gruppen är ett familjeföretag som hjälper både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med alla typer av byggarbeten. Vi låter oss inte begränsas av projektets storlek utan sätter alltid kundens behov i fokus. Hos oss kan du få hjälp med bland annat:

· Renoveringar

· Ombyggnationer

· Tillbyggnader

· Plattsättningar

· Bygga altaner

· Bygga garage

· Bygga Attefallshus

· Badrumsrenoveringar

Vår styrka ligger i att vi endast arbetar med certifierad personal, innehar en stor personalstyrka inom en mängd olika områden, samt att vi har kan hjälpa dig genom hela processen – från planering till slutbesiktning.

Hos oss arbetar bland annat plattsättare, VVS-installatörer, elektriker och finsnickare. Samtliga innehar självfallet alla nödvändiga certifieringar som krävs inom respektive arbetsgrupp, samtidigt som de besitter mångårig erfarenhet.

Sammantaget innebär detta att du kan vara säker på att arbetet sker enligt alla gällande branschregler när du anlitar oss på DTR Gruppen. Vi bistår dig genom hela processen – från start till mål!

Kontakta en snickare i Danderyd  

Vi påtar oss i princip samtliga typer av snickeriarbeten och hos oss finns alltid skickliga hantverkare som står redo att hjälpa dig. Ring oss direkt på 08-600 09 90 eller fyll i kontaktformuläret nedan för att komma i kontakt med en snickare i Danderyd redan idag.  

Kontaktförfrågningar som inkommer via kontaktformuläret ser vi till att svara på inom ett dygn. Därefter gör vi allt för att du ska hjälp så snabbt och proffsigt som möjligt!

Vi arbetar inom flertalet kommuner och tätorter i Stockholm: