Badrumsrenovering Saltsjöbaden 

Bor du i Saltsjöbaden och önskar att förverkliga din badrumsdröm? Att renovera sitt badrum är en av de bästa investeringarna du kan göra för din bostad. Dels för att förhöja levnadsstandarden men också för att öka värdet på din bostad. Vi på DTR Gruppen erbjuder professionella badrumsrenoveringar i Saltsjöbaden, från planering till färdigt badrum!

Lokala badrumsrenoveringar i Saltsjöbaden

Som nämnts ovan har vi på DTR Gruppen genomfört flertalet lyckade badrumsrenoveringar i Saltsjöbaden. En stor fördel med att anlita oss på DTR Gruppen är att vi har möjlighet att hjälpa dig genom hela renoveringsprocessen.

Efter många år inom branschen har vi lärt oss hur man bäst utnyttjar även de mest begränsade badrumsytorna. Redan i planeringsstadiet kan vi därför komma med praktiska lösningar som gör att ert nya badrum blir så yteffektivt som möjligt.

Då vi innehar en bred personalstyrka med egna plattsättare, VVS-installatörer, elektriker, finsnickare och städare, kan du känna dig trygg med att arbetet blir utfört enligt gällande branschregler. Självklart arbetar vi enbart med en personalstyrka som är certifierade enligt respektive område, samt besitter många års erfarenhet.

Vår styrka ligger i att vi endast arbetar med certifierad personal, innehar en egen personalstyrka inom samtliga nödvändiga områden, samt att vi har möjlighet att hjälpa dig genom hela processen – från planering till färdigt badrum! 

Vad kostar en badrumsrenovering? 

Den allra vanligaste frågan som dyker upp inför denna typ av renovering är ”hur mycket kommer det kosta?”. Då det finns många faktorer som avgör priset på badrumsrenoveringen, är det svårt att ge några generella prisuppgifter som överensstämmer med samtligas förutsättningar och visioner.

Några av de vanligaste faktorerna som avgör priset är:

· Badrummets storlek

· Materialval

· Renoveringens omfattning

För att du ska få korrekta prisuppgifter för vad det kommer kosta att renovera just ditt badrum, erbjuder vi alltid våra kunder en kostnadsfri offert. I våra offerter framgår det tydligt vad arbetet innefattar, hur många timmar vi uppskattar att arbetet tar, samt vad vi uppskattar att kostnaden kommer att hamna på i slutändan.

Varmt välkommen att kontakta oss på DTR Gruppen om du behöver professionell hjälp med en badrumsrenovering i Saltsjöbaden. Du når oss direkt på 08-600 09 90, samt via kontaktformuläret nedan!

Vi arbetar inom flertalet kommuner och tätorter i Stockholm: