badrumsrenovering


Du har idéer, vi har hantverkskunnandet

Experter på badrumsrenovering i Stockholm

Sedan 2004 har vi utfört badrumsrenovering åt en mängd nöjda kunder i Stockholm. Då vi på DTR-gruppen nästan uteslutande arbetar med stambyten och badrumsrenovering Stockholm vågar vi kalla oss experter på området.

Inspireras i vår butik

Centralt på Kungsholmen i Stockholm - på Inedalsgatan 13b - hittar du vår butik med showroom. Här kan du inspireras av de exempelbadrum vi har byggt upp och bläddra i kataloger från våra leverantörer. Vi säljer endast produkter med erkänt hög kvalitet då vi vill att du ska få ett badrum som håller i många år framöver.

För att få ett detaljerat offertförslag med en projektplan rekommenderar vi att du ringer oss på 08-600 09 90 för att boka en tid eller så ber du om att få boka en tid när du är i butiken. Till mötet tar du sedan med dig måtten på ditt nuvarande badrum och gärna några bilder på hur det ser ut idag. Så blir det lättare för oss att ta fram ett förslag på vad man bäst kan göra med ditt utrymme.

Bra planering ger ett bra badrum

När vi sätter oss ner med dig för att göra planeringen går vi dels igenom dina önskemål gällande utrustning och vilken stil du vill ha. Vi försöker också optimera det tillgängliga utrymmet och hitta smarta lösningar som ger dig ett praktiskt, lättstädat badrum med gott om förvaring så att varje kvadratcentimeter utnyttjas maximalt. Vid badrumsrenovering rekommenderar vi också att du tänker igenom om du vill ha extrautrustning såsom golvvärme och infälld belysning. Den sortens tillägg ger dig inte bara ett trivsammare badrum utan höjer även värdet på din bostad. Kostnaden för att välja högklassiga material och bekväma lösningar brukar betala sig med råge - både i din vardag och om du senare skulle vilja sälja din bostad.

Totalentreprenad

När du väl har valt material och utförande tar vi hand om resten. Vi tar helhetsansvar för din badrumsrenovering och du får en enda kontaktperson som är ansvarig för projektet och håller dig uppdaterad om framstegen. Då vi har egna plattsättare, VVS-montörer, elektriker, finsnickare, målare och städare kan vi lätt koordinera arbetet så att det går snabbt, smidigt och allt blir perfekt utfört. Alla våra hantverkare har lång erfarenhet, gedigna yrkeskunskaper och alla de certifieringar som krävs för respektive yrkesgrupp. Vi är certifierade av Byggkeramikrådet, vilket är en garanti för dig som kund att du får ett badrum som är utfört enligt gällande branschregler.

Välkommen till DTR-gruppen när du vill få en riktigt bra badrumsrenovering i Stockholm!