Tillbyggnad Sollentuna

Letar du efter någon som kan hjälpa dig med en tillbyggnad i Sollentuna? Vi på DTR Gruppen sedan starten år 2004 fått möjligheten att genomföra flertalet tillbyggnationer i Sollentuna. Vår erfarna medarbetarstyrka står nu redo att förverkliga just dina drömmar!

Experter vid tillbyggnader i Sollentuna

En tillbyggnad genomförs vanligtvis om man har ont om utrymme hemma. Det kan antingen handla om en större tillbyggnad av din villa eller ditt fritidshus, men också om mindre tillbyggnationer som uthus. Andra exempel på vanliga tillbyggnader är garage.

Oavsett projektets storlek är det däremot mycket att tänka på, vilket innebär att det är av största vikt att välja en pålitlig samarbetspartner. På DTR Gruppen jobbar vi hårt för att vara det självklara valet för de som önskar en tillbyggnad i Sollentuna. Detta gör vi genom att ge våra kunder personlig service och förstklassigt resultat!

En stor fördel med att anlita oss är att vi erbjuder totalentreprenad. Något som betyder att vi tar ett helhetsansvar över hela projektet, från start till mål. Vi hjälper dig med allt ifrån planering och ritning till materialval och byggnation. Vårt arbete slutar inte förens du är helt nöjd med din nya tillbyggnad. 

Fördelar med totalentreprenad

Att vi erbjuder våra kunder totalentreprenad innebär många fördelar. Bland annat gör det att du får större insikt i projektet då du får en enda kontaktperson. Med andra ord någon som finns på plats genom hela byggprocessen, kan uppdatera dig om det som händer och svara på dina funderingar.

Genom att vi tar hand om hela processen ges vi även större möjlighet att säkerställa samma höga kvalitet över samtliga aspekter. Det hela grundar sig i att du som kund ska kunna känna dig trygg och få ett förstklassigt resultat.

Sist men inte minst innebär detta att vi även besitter en bred och kompetent personalstyrka. Hos oss finns allt ifrån plattsättare och VVS-installatörer till elektriker och finsnickare. Hela vårt team är engagerade och har alla nödvändiga certifikat som krävs inom respektive yrkesgrupp.

Kontakta oss idag

Tveka inte på att kontakta oss redan idag om du behöver hjälp eller rådgivning angående din kommande tillbyggnad i Sollentuna. Vår entusiastiska personalstyrka står redo att förverkliga dina drömmar. Du kommer snabbt i kontakt med oss på 08-600 09 90 eller via kontaktformuläret nedan.

Vi arbetar inom flertalet kommuner och tätorter i Stockholm: