Badrumsrenovering Täby

Har du sökt efter badrumsrenovering Täby? Att utföra en badrumsrenovering kan vara den bästa investeringen du kan göra. Det fina med hela renoveringen är att du både får ta del av det nya lyxiga badrummet samtidigt som det ökar ditt värde på bostaden. Bra va? Vi på DTR-Gruppen har gjort flera olika badrumsrenoveringar i Täby.

badrumsrenovering Täby

 

Vi är duktiga på det vi gör och vi har flera fina referenser att visa upp. Tveka inte att kontakta oss för rådgivning om just ditt badrum. Kontakta oss här.

Lokal badrumsrenovering Täby

Som vi nämnde ovan att vi gjort flertalet badrum i Täby. Allt från helt nya badrum till effektiva och smarta badrumsrenoveringar. Orter som vi gjort badrumsrenoveringar runt om i Täby är Erikslund, Hägernäs, Centrala Täby, Täby Kyrkby m.m.

Effektiva badrumsrenoveringar

För att göra en optimal badrumsrenovering är planering a och o. Vid en väl utförd planering kan ditt badrum både kännas större och skönare. Se därför till att prata med en leverantör som vet vad dom pysslar med. Ofta får vi förfrågan om att göra om väldigt små badrum och då är det extra viktigt att utföra en god planering. Egentligen spelar det inte så stor roll om ert badrum är litet eller stort utan själva omfattningen av badrumsrenoveringen är lika stor om det är ett litet badrum eller stort badrum.

Priset för badrumsrenoveringen?

Precis som vi nämnt ovan spelar inte priset så väldigt stor roll om det är ett stort eller litet badrum vi ska renovera. Kostnaden för grund-materialet är i princip densamma. Däremot så blir det något högre kostnad om ni har många hörn som kräver kapningar samt om ni börja räkna på antalet kvadratmeter som ni ska köpa kakel till. När vi skickar ut offerter till våra förfrågningar som vi får ut är det följande saker som vi tittar extra på:

  • Antalet kvadratmeter

  • Hörn som kräver kapningar

  • Adress (tillgänglighet till bostaden)

  • Materialval

Hur går badrumsrenoveringen till?

  1. Täckning. Det första vi åtar oss i ett arbete är att täcka badrummet och gången in till badrummet på ett noggrant sätt. Om ingen täckning sker kan golvet eller andra saker skadas och det gillar ingen. Varken vi eller våra kunder.

  2. Etableringen. Nästa steg är att vi bär in alla verktyg och material som vi kan tänkas behöva vid badrumsrenoveringen.

  3. Rivning. Det tredje steget omfattar rivningen och detta är den stökigaste delen i badrumsrenoveringen. Vi vet hur viktigt det är att badrumsrenoveringen går smärtfritt till så vi försöker sköta den här delen så snabbt som möjligt.

  4. Återuppbyggnad. Nu börjar det roliga. Nu påbörjar vi arbetet med det nya badrummet.

  5. Finish. Det femte och sista steget är isolering, kakelsättning och fogning.

Våra kunder säger själva att vi är effektiva, prisvärda och duktiga på det vi gör. Tveka inte att kontakta oss. Vi ger alltid ett kostnadsfritt förslag på vad det kostar att göra om ert badrum. Ni har inget att förlora. Ta kontakt med oss idag!

Välkomna till DTR-Gruppen.