Badrumsrenovering Sundbyberg

Behöver du hjälp med badrumsrenovering Sundbyberg? Att utföra en badrumsrenovering kan vara den bästa investeringen du kan göra. Det fina med hela renoveringen är att du både får ta del av det nya lyxiga badrummet samtidigt som det ökar ditt värde på bostaden. Bra va? Vi på DTR-Gruppen har gjort flera olika badrumsrenoveringar i Sundbyberg med omnejd.

Sundbyberg

Lokal badrumsrenovering Sundbyberg

Som vi nämnde ovan att vi gjort flertalet badrum i Sundbyberg. Allt från helt nya badrum till effektiva och smarta badrumsrenoveringar. Vi har gjort nya badrum i både lägenheter och hus runt om i Sundbyberg.

Effektiva badrumsrenoveringar

För att göra en optimal badrumsrenovering är planering a och o. Vid en väl utförd planering kan ditt badrum både kännas större och skönare. Se därför till att prata med en leverantör som vet vad dom pysslar med. Ofta får vi förfrågan om att göra om väldigt små badrum och då är det extra viktigt att utföra en god planering. Egentligen spelar det inte så stor roll om ert badrum är litet eller stort utan själva omfattningen av badrumsrenoveringen är lika stor om det är ett litet badrum eller stort badrum.

Priset för badrumsrenoveringen?

Precis som vi nämnt ovan spelar inte priset så väldigt stor roll om det är ett stort eller litet badrum vi ska renovera. Kostnaden för grund-materialet är i princip densamma. Däremot så blir det något högre kostnad om ni har många hörn som kräver kapningar samt om ni börja räkna på antalet kvadratmeter som ni ska köpa kakel till. När vi skickar ut offerter till våra förfrågningar tittar extra på:

  • Antalet kvadratmeter

  • Hörn som kräver kapningar

  • Adress (tillgänglighet till bostaden)

  • Materialval

Hur går badrumsrenoveringen till?

  1. Vi täcker golvet.

  2. Vi bör in materialet som behövs.

  3. Vi river ner det gamla badrummet och forslar bort det gamla materialet.

  4. Vi börjar bygga det nya badrummet.

  5. Vi isolerar och påbörjar kakelsättning. Därefter fogning.

  6. Vi städar upp efter oss.

Från våra tidigare uppdrag har våra kunder berättat att vi är punktliga, duktiga och effektiva. Det är riktigt bra egenskaper som vi försöker förmedla i alla våra projekt.

Välkomna till DTR-Gruppen.