Badrumsrenovering Solna

Har du sökt efter badrumsrenovering Solna? Att utföra en badrumsrenovering kan vara det bästa du kan göra. Två bra saker är att du både får ta del av det nya lyxiga badrummet samtidigt som det ökar ditt värde på bostaden. Bra kombination va? Vi har gjort flera olika badrumsrenoveringar lokalt i Solna.

badrumsrenovering i Solna

 

Vi är duktiga på det vi gör och vi har flera fina badrum att visa upp. Kontakta gärna oss för en rådgivning om just ditt badrum. Du finner våra kontaktuppgifter här.

Lokal badrumsrenovering Solna

Vi har gjort flertalet badrum i Solna. Allt från helt nya badrum till effektiva och smarta badrumsrenoveringar. Orter som vi gjort badrumsrenoveringar runt om i Solna är Skytteholm, Huvudsta, Hagalund, Solna centrum m.m.

Effektiva badrumsrenoveringar

För att göra en optimal badrumsrenovering är planering väldigt viktig. En bra planering kan göra att ditt badrum känns större. Anlita en leverantör som vet vad dom håller på med. Egentligen spelar det inte så stor roll om ert badrum är litet eller stort utan själva omfattningen av badrumsrenoveringen är lika stor om det är ett litet badrum eller stort badrum.

Kostnaden för badrumsrenoveringen?

Kostnaden spelar inte så stor stor roll om det är ett stort eller litet badrum vi ska renovera. Kostnaden för grund-materialet är i princip densamma. Däremot så blir det något högre kostnad om ni börja räkna på antalet kvadratmeter som ni ska köpa kakel till. När vi beslutar om ett pris tittar vi på följande:

  • Antalet kvm

  • Vart ni bor

  • Hörn som kräver kapningar

  • Vilket material som ni önskar

Hur går det till?

  1. Skydd av golv och närliggande saker i bostaden t.ex. element m.m.

  2. Verktyg och material läggs i bostaden.

  3. Rivning av det gamla badrummet

  4. Det nya badrummet påbörjas.

  5. Isolering, kakel och fogning.

Tveka inte att kontakta oss. Välkomna till DTR-Gruppen.