Badrumsrenovering Sollentuna

Letar du efter en leverantör som kan utföra en badrumsrenovering Sollentuna? Då har du hamnat hos rätt företag. Vi har utfört många badrumsrenoveringar i Sollentuna med omnejd. Kontakta oss idag för en kostnadsfri rådgivning om er situation. Vi återkopplar alltid inom 24h.

Vi har utfört flera framgångsrika badrumsrenoveringar i Sollentuna med omnejd.

Vi har utfört flera framgångsrika badrumsrenoveringar i Sollentuna med omnejd.

Lokal badrumsrenovering Sollentuna

Sollentuna växer så det knakar. Förutom att Sollentuna växer behöver både fastigheter och bostäder underhållas. Vi har gjort flera av våra badrumsrenoveringar i samband med att vi gör stambyten. När ni vänder er till oss får ni inte bara en lokal leverantör utan ni får även en partner som ni kan lita.

Att göra en badrumsrenovering är en stor investering och ni bör även välja leverantör med tanke på hur viktigt investeringen är. Se därför till att ta referenser på tidigare projekt. Det brukar alltid vi rekommendera.

Fördelar med att anlita oss:

  • Snabba

  • Prisvärda

  • Lokala

  • Bra att ha att göra med

  • Yrkesstolta

Vilket material och inredning?

Den stora frågan brukar faktiskt handla om materialval och inredning. Det är många val att göra men med vår guidning brukar det ofta gå väldigt smidigt. Vi har många exempel att visa upp där materialvalen visar sig på den bästa sidan. Ibland kan en ljusare variant på kakel passa bättre in i badrummet. Vi tycker det kan vara trevligt att göra om badrummet i samma stil som huset är. Då blir det en röd tråd och resultatet blir ofta väldigt bra.

Kontakta oss idag

När vi inleder ett samarbete så börjar vi alltid med att täcka in gångar och element noggrant. Därefter påbörjas badrumsrenovering som brukar ta runt 14 dagar att slutföra.

Hör av er till oss för mer information.