Badrumsrenovering Norrort

Bort du i Norrort och har sökt efter badrumsrenovering Norrort? Perfekt. Vi har utfört flertalet badrumsrenoveringar i Norrort med framgångsrika resultat. Våra kunder säger själv att vi är trevliga, duktiga och prisvärda.

Lokal badrumsrenovering Norrort

Som vi nämnde ovan att vi gjort flera badrumsrenoveringar i Norrort. Allt från helt nya badrum till effektiva och smarta badrumsrenoveringar i både mindre och stora badrum. Vi har renoverat badrum i Solna, Sundbyberg, Täby Danderyd m.m.

Moderna badrumsrenoveringar

För att göra en optimal badrumsrenovering är det viktigt med planering. Det är även viktigt att göra ett hållbart och klassiskt badrum som håller i många år. Trenderna svänger ofta och det gäller att vara påläst i branschen för att kunna erbjuda kunden det senaste. VI gör moderna och hållbara badrum.

En badrumsrenovering ska vara enkel

På DTR Gruppen har vi en vision om att det ska vara enkelt och smärtfritt för dig som kund att genomföra en badrumsrenovering. Med anledning av detta så är alla våra renoveringar tidseffektiva så att du kan njuta av ditt nya badrum snarast möjligt. Alla material som vi använder är av högsta kvalitet och säkerställer att ditt badrum håller sig fräscht många år framöver.

För att kunna vara så tidseffektiva som möjligt är vi därför en totalentreprenad, vilket innebär att vi tar ett helhetsansvar för din badrumsrenovering. I och med detta så får du också en enda kontaktperson som finns tillgänglig under hela projektets gång. Er kontaktperson är också ansvarig och håller dig uppdaterad om vad som händer under renoveringen.

Tack vare att vi är en totalentreprenad så har vi också egna plattsättare, VVS-installatörer, elektriker, finsnickare, målare och städare. Något som gör att renoveringsprocessen blir så tidseffektiv och smidig.

Självklart är alla våra hantverkare auktoriserade och har många års arbetserfarenhet. De innehar också alla de certifieringar som fodras från de olika yrkesgrupperna. Utöver detta så är vi också certifierade enligt Byggkemikalierådet och följer alla de branschregler som finns. Detta gör att du som kund kan känna dig trygg, samtidigt som det garanterar att du får ett högkvalitativt badrum enligt gällande branschregler och standard.

Bli inspirerad i vår butik

En annan fördel med oss är att vi har en butik med showroom centralt på Kungsholmen. I vår butik har vi bland annat byggt upp exempelbadrum som du kan inspireras av och även få en känsla för olika materialval. Du har också möjlighet att bläddra i tidningar från våra leverantörer.

Här kan du även fråga om råd och du har även möjlighet att boka en tid för att få ett väl detaljerat offertförslag inklusive projektplan. Tveka inte på att besöka oss på Indelsgatan 13b.

Priset för badrumsrenoveringen?

Precis som vi nämnt ovan spelar inte priset så väldigt stor roll om det är ett stort eller litet badrum vi ska renovera. Kostnaden för grund-materialet är i princip densamma. Däremot så finns det vissa faktorer som kommer avgöra priset:

  • Hur många kvadratmeter är ert badrum?

  • Vilket årtal och adress befinner er fastighet sig på?

  • Exklusivitet på materialval?

Våra kunder säger själva att vi är effektiva, prisvärda och duktiga på det vi gör. Tveka inte att kontakta oss. Vi ger alltid ett kostnadsfritt förslag på vad det kostar att göra om ert badrum. Ni har inget att förlora. Ta kontakt med oss idag!

Välkomna att kontakta oss om ni är intresserade av att få ett förslag från oss.