Badrumsrenovering Kungsholmen

Behöver du få hjälp med badrumsrenovering Kungsholmen? Att utföra en badrumsrenovering i centrala Stockholm kan vara den bästa investeringen du kan göra. Vi har gjort flera olika badrumsrenoveringar på Kungsholmen.

Vi är duktiga på det vi gör och vi har flera fina referenser att visa upp. Tveka inte att kontakta oss för rådgivning om just ditt badrum. Kontakta oss här.

Lokal badrumsrenovering Kungsholmen

Som vi nämnde ovan att vi gjort flertalet badrum på Kungsholm. Allt från helt nya badrum till effektiva och smarta badrumsrenoveringar. Områden som vi gjort badrumsrenoveringar runt om på Kungsholmen är Stadshagen, Fredhäll, Marieberg, Norr Mälarstrand. Vi utgår alltid från vårt kontor på Drottningholmsvägen 78 på Kungsholmen. 

Flera av våra kunder besöker oss vid vårt första möte. Då får man inspiration på både tidigare badrumsrenoveringar och olika materialval som man kan göra.

Smarta och bra planerade badrumsrenoveringar

För att göra en optimal badrumsrenovering är planering det viktigaste steget. Vid en väl utförd planering upplevs ofta ditt nya badrum större. Se därför till att prata med en leverantör som vet vad dom pysslar med.

Att bygga badrum ska vara enkelt

Vi på DTR Gruppen anser att en badrumsrenovering ska vara så enkel som möjligt för dig som kund. Därför ser vi alltid till att våra renoveringar är så tidseffektiva som möjligt, utan att tumma på kvalitén. Alla våra produkter är av högsta kvalitet med många års livslängd, vilket uppskattas av våra kunder.

Vi tar därför också ett helhetsansvar över hela din badrumsrenovering och du blir också tilldelad en kontaktperson som både är ansvarig och håller dig uppdaterad. Tack vare att vi är en totalentreprenad så har vi också egna plattsättare, VVS-installatörer, elektriker, finsnickare, målare och städare. Något som gör att processen både blir snabb och smidig.

Självklart är alla våra hantverkare auktoriserade och har många års arbetserfarenhet. De innehar också alla de certifieringar som fodras från de olika yrkesgrupperna. Utöver detta så är vi också certifierade enligt Byggkemikalierådet och följer alla de branschregler som finns. Detta gör att du som kund kan känna dig trygg, samtidigt som det garanterar att du får ett högkvalitativt badrum enligt gällande branschregler och standard.

Hur går badrumsrenoveringen till?

Badrumsrenoveringen med våra fem välkända steg

  1. Vi börjar ALLTID med att täcka golvet och närliggande saker som element.

  2. Nästa steg innebär att vi bör in allt vi behöver och lägger detta utanför badrummet. Vi behöver därför ett litet utrymme för detta.

  3. Vi påbörjar rivning av det gamla badrummet.

  4. Det nya badrummet börjar byggas.

  5. Slutförande med kakel och fogning.

Bli inspirerad i vår butik

En annan fördel med oss är att vi har en butik med showroom centralt på Kungsholmen, där du kan inspireras av våra exempelbadrum och även bläddra i kataloger från våra leverantörer.

Här kan du också fråga om råd och du har även möjlighet att boka en tid för att få ett väl detaljerat offertförslag inklusive projektplan. Tveka inte på att besöka oss på Indelsgatan 13b.

Begär en kostnadsfri offert redan idag!