Badrumsrenovering Danderyd

Har du sökt efter badrumsrenovering Danderyd? Att utföra en badrumsrenovering kan vara den bästa investeringen du kan göra. Det fina med hela renoveringen är att du både får ta del av det nya lyxiga badrummet samtidigt som det ökar ditt värde på fastigheten. Vi på DTR-Gruppen har gjort flera olika badrumsrenoveringar i Danderyd med omnejd.

Vi kan branschen och är väldigt bra på det vi gör. Tveka inte att kontakta oss för rådgivning om just ditt badrum i Danderyd. Kontakta oss här.

Lokal badrumsrenovering Danderyd

Vi har gjort flertalet badrum i Danderyd. Allt från helt nya badrum till effektiva och smarta badrumsrenoveringar i mindre lägenheter. Områden som vi gjort badrumsrenoveringar runt om i Danderyd är Stocksund, Klingsta, Mörby och Djursholm.

Effektiva badrumsrenoveringar

För att lyckas med en badrumsrenovering är planering otroligt viktig. Vid en bra planering kan ditt badrum både kännas större och lyxigare. Se därför till att prata med en leverantör som vet vad dom pysslar med.

Priset för badrumsrenoveringen?

Priset spelar inte så stor roll om det är ett stort eller litet badrum vi ska renovera. Kostnaden för grund-materialet är i princip densamma. Kostnaden varierar ganska mycket men mycket beror på vilket material ni vill ha till det nya badrummet. När vi skickar ut offerter till våra förfrågningar som vi får ut är det följande saker som vi tittar extra på:

  • Antalet kvadratmeter

  • Hörn som kräver kapningar

  • Adress (tillgänglighet till bostaden)

  • Materialval

Hur går badrumsrenoveringen till?

Våra steg:

  1. Papp på golvet och närliggande prylar. Om ingen täckning sker kan golvet eller andra saker skadas och det gillar ingen. Varken vi eller våra kunder.

  2. Etableringen. Alla verktyg och material placeras närliggande till badrummet.

  3. Rivning.

  4. Det nya badrummet påbörjas

  5. Isolering, kakelsättning och fogning sker.

Välkomna till DTR-Gruppen.