Renovering Stockholm

Letar du efter någon som har möjlighet att hjälpa dig med en renovering i Stockholm? I så fall har du hittat till helt rätt företag! Sedan vi startade vår verksamhet för 15 år sedan har vi på DTR Gruppen hjälpt otaliga stockholmare med alla typer av renoveringar.

Renovera bostadsrätt i Stockholm 

Bortsett från arbetsplatsen är hemmet den plats där majoriteten spenderar det mesta av sin tid. Att antalet renoveringar fortsätter att öka är då inte konstigt med tanke på att allt fler vill öka sin levnadsstandard, men också värdet på sin bostad. Vi på DTR Gruppen har möjlighet att hjälpa dig med alla typer renoveringar, oavsett projektets storlek.

Exempel på projekt som vi åtar oss är:

· Målning

· Tapetsering

· Golvläggning

· Golvslipning

· Badrumsrenoveringar

· Köksrenoveringar

· Montering av kök

· Byte av kök

· Renovering och målning av husfasader

· Dräneringar

· Rivningsarbeten

· Elinstallationer

· Tillbyggnader

Vi hjälper dig med hela renovering – från idé till färdigt resultat – oavsett behov och oberoende om du bor i hus eller lägenhet. Kontakta oss redan idag för att komma i kontakt med en av våra kunniga hantverkare i Stockholm. Du når oss på 08-600 09 90 eller via kontaktformuläret längre ner på sidan.

Vi erbjuder totalentreprenad

En stor fördel med att anlita oss på DTR Gruppen är att vi erbjuder våra kunder totalentreprenad vid renoveringar i Stockholm. Något som med andra ord innebär att vi tar ett helhetsansvar över hela processen – från start till mål. 

Genom att erbjuda totalentreprenad tar vi ett helhetsansvar över projektet och ser till att du får professionell hjälp genom hela processen. För oss spelar arbetets storlek mindre roll, vi sätter alltid dina behov i fokus. Vi hjälper dig med allt ifrån planering och ritning till design, materialval och byggande.

Ytterligare en fördel med att erbjuda totalentreprenad är att vi innehar en bred och kompetent personalstyrka. Hos oss arbetar såväl plattsättare och VVS-installatörer som elektriker och finsnickare. Genom att dessa fokuserar på personlig service, flexibilitet och förstklassiga resultat strävar vi efter att vara det självklara valet för alla typer av renoveringar i Stockholm.

Såhär upplevde en av våra kunder vårt arbete:

Bra! Man gjorde ett fint jobb. Ordentligt, seriöst, bra tips på vägen men också hänsyn till vad jag ville ha. Vägledning när jag behövde tänka om för att resultatet skulle bli bra funktionsmässigt. Bra leverantörer. En offert som höll hela vägen. Inga överraskningar på slutfakturan. Jag är jättenöjd och rekommenderar dem.

Kontakta oss idag

Tveka inte på att kontakta oss redan idag om du behöver hjälp eller rådgivning angående din kommande renovering i Stockholm. Vår kunniga och engagerade personal står redo att förverkliga dina drömmar. Du kommer snabbt i kontakt med oss på 08-600 09 90 eller via kontaktformuläret nedan.

Vi arbetar inom flertalet kommuner och tätorter i Stockholm:

 • Renovering Danderyd

 • Renovering Vallentuna

 • Renovering Saltsjöbaden

 • Renovering Enskede

 • Renovering Årsta

 • Renovering Hässelby

 • Renovering Lidingö

 • Renovering Kungsholmen

 • Renovering Täby

 • Renovering Solna

 • Renovering Sundbyberg

 • Renovering Sollentuna