Vad kostar ett nytt badrum?

Har du nyligen ställt dig själv frågan; vad kostar ett nytt badrum? Om du nyligen har flyttat, renoverat andra rum i din bostad eller helt enkelt känner för att uppgradera det badrum som du har idag så är en naturlig första tanke som man slås av priset. Vad kommer det att kosta att renovera badrum 2018 och vad ingår; vilken budget ska jag sätta?

Det svåra när det kommer till renovering av badrum är att alla är olika och framförallt så är dina målsättningar och drömmar om hur det nya badrummet ska se ut unika. Därför går det inte att trycka upp en prislista på vad det kommer att kosta i förväg.

Hur ska man välja ett nytt badrum som passar?

När du väljer badrum kan du fundera på vilken typ som du vill inrikta dig på. Kanske är du ute efter

·      Ett modernt badrum

·      Ett lyxigt badrum

·      Ett billigt badrum 

·      Ett litet badrum 

·      Etc.

Om du vill renovera badrum billigt så finns också alternativet att göra det själv såklart. Tänk däremot på riskerna som detta kan medföra innan du bestämmer dig för detta alternativ:

·      Hög risk för felbygge som leder till vattenskada om du inte är expert

·      Inte samma avtal med leverantörer

·      Tar mycket mer tid än man tror

·      Svårt att få det snyggt om man inte har gjort det många gånger tidigare

Besök oss för att få inspiration

Så vad kostar ett nytt badrum och hur ska nya badrum se ut? Om du känner att du behöver mer inspiration än att bara läsa om badrum och titta på bilder så är du varmt välkommen att besöka oss på Inedalsgatan 13b i Stockholm. Här kan uppleva nya färdiga badrum för att få en känsla för hur det kan se ut och vad du har att förvänta dig. Fördelen med att komma in till oss är också att du kan ställa alla frågor du har och du kommer förmodligen få flera spontana tankar när du besöker de olika badrummen vi har. Du kan självklart alltid fråga oss via telefon eller mail men ibland är det enklare att ta det i person om det är mycket som du undrar över.

Om du undrar vad det kostar med ett nytt badrum så ska du inte tveka att höra av dig till oss på DTR Gruppen. Fyll enkelt i vårt kontaktformulär nedan, eller ring oss direkt på 08-600 09 90. Välkommen!