Tips när du ska renovera litet badrum

Ska du renovera litet badrum? Att renovera mindre badrum kan på förhand kännas svårt och jobbigt. Hur får jag plats med tvättmaskinen? Kan jag får plats med tvättmaskinen? Får vi plats med handdukar eller duschväggar? Frågorna är många och i det är inlägget ger vi er de bästa tipsen på vad ni ska tänka på när ni ska renovera ett litet badrum.

Guide för att renovera litet badrum

Steg 1

Det första steget som vi rekommenderar att ni gör när ni ska renovera ett litet badum är att utföra en välgrundad planering. Antingen kan ni göra detta själva eller så tar ni hjälp av experter. När vi hjälper er med badrumsrenoveringar ingår alltid planering tillsammans med oss.

Det är ofta våra kunder blir förvånade över hur mycket som får plats i ett litet badrum. Gränsen är dock hårfin och ett badrum kan i princip förlora hela sin charm om det känns övermöblerat.

Steg 2

Att renovera ett litet badrum krävs inte bara en god planering. Efter planeringen behöver ni kontakta en certifierad leverantör. Det är viktigt att använda en leverantör som både har lång erfarenhet av branschen och som kan sin sak. Det kan låta komiskt med övning ger färdighet - se därför till att välja en samarbetspartner som har alla certifikat i sin ordning.

Steg 3

När ni väl kontaktat en leverantör så bör ni fråga om referensuppdrag där de gjort väldigt små badrum. Med hjälp av detta kan ni skapa er en bild på hur badrumsrenoveringen kommer gå till hemma oss er.

Steg 4

Välj rätt inredning. Det finns massvis med smart badrumsinredning där ute som lämpar sig perfekt för ett litet badrum. Ibland kan den eleganta och smarta inredningen kosta lite mer men man vill inte sluta upp med ett övermöblerat badrum. Samtidigt vill man inte gå naken ur duschen på grund av att inte handdukarna får plats.

Behöver du hjälp på vägen? Kontakta oss för planering av ert badrum. Vi gör det ordentligt från starten.

Ps. Vi renoverar inte bara små badrum utan vi gör även större badrum!