Moderna Badrum - så kan drömmen bli din

Gillar du moderna badrum? Känner du att du behöver badrumsinspiration? Många får en speciell känsla i kroppen när de kommer in i ett badrum som känns avslappnande och inrett i modern lyx. Det behöver dessutom inte ens vara någon extrem lyx för att det ska uppskattas; men när det är modernt så känns det helt enkelt lite extra fräscht.

Vad som anses som modernt varierar inte så snabbt som man tror även om det på namnet låter som att det måste vara från förra året för att vara modernt. Det fina med att renovera badrummet så att det blir modernt är att det känns modernt många år framöver. När man renoverar badrummet så får det dessutom en ny finish som gör att det känns extra fräscht. Den fräschören håller många gånger i sig i väldigt många år.

moderna badrum 2017

Det som man vanligtvis brukar uppgradera badrummet brukar vilja renovera följande för att få den där moderna känslan som nya badrum har.

·      Nytt kakel – just nu är olika varianter av mosaik mycket populärt som t ex kristallmosaik.  Det ser modernt ut och har en glittrig nyans som blir väldigt vacker att titta på.

·      Ny dusch – Alla önskar sig nog någon form av förbättring på den dusch som de har i dagsläget – mer plats; snyggare munstycke med högre tryck eller något annat man har gått och tänkt på. Duschen är en viktig del av badrummet och det är viktigt att få till det på ett bra sätt.

·      Yachuzzi/bubbelbadkar – Man behöver knappt förklara varför detta är så modernt idag. Nästan alla som renoverar sina badrum vill ha någon form av relax-avdelning; inte bara för att det är snyggt men också för att det är ett så otroligt bra sätt att koppla av från den hektiska vardag som många lever i idag.

Vad är egentligen modernt 2017?

Ett modernt badrum handlar däremot om mer än bara vilka saker man har i badrummet. Mycket handlar om att sätta sin personliga prägel – att ha en egen stil i badrummet. När gäster kommer över blir det ett uttryck för vem man är som person; ungefär på samma sätt som kläder kan vara det. Därför är det väldigt vanligt att folk idag väljer att renovera på ett sätt som säger något om vilka de är snarare än att följa en specifik trend. Var därför inte rädd för att prova något nytt när du ska renovera nästa gång. Badrumsinspiration är

Hur får jag hjälp

Om du planerar att renovera ditt badrum så är det DTR-gruppen som du ska kontakta. Jobbet blir gjort med hög kvalitét till ett rimligt pris och med så hög tidseffektivitet som kvalitativt jobb tillåter. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig.