Lyxiga badrum

Tycker du om lyxiga badrum? Du kanske har varit hemma hos någon där badrummet gjorde dig riktigt imponerad. Eller så har du kanske sett bilder på badrum som du drömt om att en gång ha i ditt hem eller åtminstone ta inspiration ifrån. 

Vad innehåller lyxiga badrum?

När man ska renovera badrummet och är ute efter lyx så kan det finnas olika väldigt många olika saker som skapar en känsla av lyx. De vanligaste ändringarna som folk gör för sina badrum är:

·      Nytt kakel

·      Stengolv

·      Belysning

·      badkar

Vilket kakel är snyggt?

Ljust och enkelt kakel går ofta hem men man kan också prova nya varianter om man tycker det är kul med något mer unikt. Till exempel kan ett mönstrat kakel bli väldigt snyggt och har dessutom som fördel att smuts och damm inte syns lika tydligt. ”Mini-kakel” är också väldigt modernt till lyxiga badrum även om det kan blir lite dyrare.

Vilket stengolv ska man välja?

Det finns väldigt många olika vackra stengolv att välja på idag och den stil som passar bäst beror dels på vilken typ av badrum du har men även din personliga stil och smak. Skiffer, kalksten, marmor och granit är alla mycket populära material som brukar ligga i lyxiga badrum.

Belysning

Många som renoverar badrummet idag brukar passa på att skaffa belysning med dimmer så att man kan få den där myskänslan. Tänk dig själv när du ska ta ett bad eller varva ner och vid tandborstningen på kvällen; då är det skönt med en mjukare belysning.

Badkar

När man byter badkar (eller sätter in för första gången) är det vanligt att man väljer en större variant om det finns plats. Det är också populärt med ny form och kanske funktion för att det ska komma bubblor i badkaret. Detta är något som många drömmer om sedan barnsben och när man äntligen får det kan det kännas som en dröm som går i uppfyllelse. 

Hur får jag inspiration?

Om du inte är säker på vilken typ av badrum du är ute efter utan bara vet att du vill ha något lyxigt så kan du besöka vår butik på Kungsholmen vid Inedalsgatan 13b. Här möts du av exempelbadrum som vi har byggt upp för att du ska kunna inspireras inför din renovering av badrum. Du har även möjligheten att titta i kataloger från leverantörer av olika delar till badrummet såsom golvplattor, kranar, badkar och annan badrumsinredning. Alla våra produkter är av bra kvalitet eftersom vi vill bygga lyxiga badrum som man kan ha i flera år framöver.