Tips för att skapa ett lantligt badrum

När det kommer till heminredning är det inte ovanligt att gamla trender kommer tillbaka och detsamma gäller faktiskt badrum. Idag är det inte ovanligt att folk önskar sig ett lantligt badrum som ändå har en modern touch. I denna artikel tänkte vi därför dela med oss av våra bästa tips för att skapa ett lantligt badrum som ändå känns modernt!

 

Välj kakel & klinker med omsorg

Om du planerar att renovera ditt badrum med visionen att det ska kännas lite lantligt och gammaldags, bör du definitivt välja kakel och klinker med omsorg då dessa kan avgöra hur pass bra badrummet följer temat.

 

Gammaldags charm med svartvitt kakel

Vad ger egentligen en mer gammaldags charm än svartvitt kakel på golvet? Inte mycket skulle vi vilja påstå. Genom att välja lite mattare kakelplattor i svart och vitt kan du enkelt och effektivt ge ditt badrum ett lantligt inslag, men ändå behålla den moderna känslan.

 

Mönstrade & beigea kakelplattor

Ett annat tips för att få en lantlig känsla i badrummet är att välja mönstrade kakelplattor med en beige färg. På så sätt får du ett avkopplat intryck som återfinns i många utav de äldre badrummen.

 

Välj blandare & kommod i lantlig stil

Det räcker dock inte med att enbart lägga allt krut på golv och väggar. Även badrumsinredning bör följa i samma fotspår för att du ska få en genomgående lantlig känsla i badrummet.

Inredning lantligt badrum.jpg

Många gånger kommer man långt genom att välja en blandare och kommod (tvättställ) i lantlig stil. Idag finns det gott om eleganta blandare som följare den traditionella stilen med karaktäristiska grepp och kranar.

Även när det kommer till kommoder och tvättställ finns det många alternativ som följer det klassiska utseendet vad gäller träslag och utformning.

 

Ta hjälp av DTR Gruppen

Om du behöver hjälp med att förverkliga din dröm om ett lantligt badrum, kan du med fördel ta hjälp av oss på DTR Gruppen. Vi har genomfört badrumsrenoveringar i Stockholm ända sedan 2004 och arbetar uteslutet med certifierad personal. På så sätt kan du försäkra dig om att både planering och renovering av ditt badrum sker på ett fackmannamässigt sätt.

Resultatet av badrumsrenoveringen i vår lägenhet i Stockholm var över förväntan. Snabbt och smidigt gick hela projektet. Från början till slut. Rekommenderas varmt!

Inte nog med detta så tar vi ett helhetsansvar över din renovering och arbetar med egna plattsättare, VVS-installatörer, elektriker, finsnickare, målare och städare. Något som gör att du som kund kan känna dig trygg och säker på att ditt badrum blir av högsta möjliga kvalitet, samt enligt gällande branschregler och standard.

Tveka inte på att kontakta oss om du behöver råd eller hjälp med ditt badrum. Fyll enkelt i kontaktformuläret nedan eller ring oss direkt på 08-600 09 90, varmt välkommen!