Badrumsinspiration

Om du planerar att renovera ditt badrum är du troligtvis medveten om hur mycket det är att tänka på, men också hur mycket man vill inspireras av andra badrum för att kunna ta det där viktiga beslutet om vilket kakel, klinker och badrumsinredning man ska välja. I denna artikel tänkte vi därför samla vår allra bästa badrumsinspiration!

 

Aktuell inspiration – badrumsinspiration 2018

Varje år kommer det och går trender! Under 2018 har det framförallt varit ett par trender som har varit mest framträdande: mörkare toner i badrummet, runda speglar, pastellfärger, mässing- och gulddetaljer. Självklart har även marmor och andra naturstenar fortsatt att dominera de skandinaviska hemmen, vilket de har gjort sedan många år tillbaka.

Nedan hittar du inspirerande bilder från badrum som är både moderna och trendiga, perfekt när du behöver hitta idéer till ditt nya våtutrymme:

 

Ta hjälp av DTR Gruppen

Om du behöver hjälp med att förverkliga din badrumsdröm, kan du med fördel ta hjälp av oss på DTR Gruppen. Vi har arbetet med badrumsrenoveringar ända sedan 2004 och tar ett helhetsansvar över din renovering – från planering till färdigt badrum.

Det första steget i samarbetet blir således planeringen, där vi dels går igenom dina önskemål gällande utrustning och stil. För att du ska kunna nyttja ditt nya och fräscha badrum på bästa sätt, hjälper vi dig även att optimera det tillgängliga utrymmet. På så sätt får du även ett praktiskt och lättstädat badrum med goda förvaringsmöjligheter.

En annan fördel med att anlita oss på DTR Gruppen är att vi endast arbetar med certifierad personal och innehar en personalstyrka med egna plattsättare, VVS-installatörer, elektriker, finsnickare, målare och städare. Något som gör att du som kund kan känna dig trygg och säker på att ditt badrum blir av högsta möjliga kvalitet, samt enligt gällande branschregler och standard.

Nedan kan du läsa vad en av våra kunder tycker om sin badrumsrenovering som genomfördes av oss:

Oerhört professionella, snabba och effektiva. Jag är en väldigt kräsen kund och DTR-gruppen genomförde min badrumsrenovering över förväntan och jag är väldigt nöjd med resultatet. Kaklet var rakskuret och sattes upp perfekt i badrummet tillsammans med marmor på golvet. Jag kan inte annat än rekommendera DTR-gruppen och kommer garanterat att anlita de i framtiden, även för andra uppdrag utöver badrum. Stort Tack! 

Läs mer om vad våra kunder tycker om oss på Reco och Offerta.

Tveka inte heller på att kontakta oss om du behöver råd eller hjälp med ditt badrum. Fyll enkelt i kontaktformuläret nedan eller ring oss direkt på 08-600 09 90, varmt välkommen!